Erg bijzonder wedstrijdgedragen shirt Numan en wedstrijdgedragen shirt Park

15-01-2015 19:41

In de eerste week van het nieuwe jaar heb ik meerdere shirts aan mijn collectie mogen toevoegen...Van twee ervan moet ik even tijd maken om ze op mijn website te zetten, ze zijn namelijk erg fraai!

Ik ben enorm trots op het shirt van Arthur Numan dat hij op 26 april 2013 gedragen heeft in de wedstrijd tussen SV Buitenboys en de Oud-Internationals ter nagedachtenis aan Richard Nieuwenhuizen. Een shirt van een gedenkwaardige wedstrijd, niet zozeer wat betreft de wedstrijd zelf, maar de aanleiding voor deze benefietwedstrijd. Dat het shirt ook nog gesigneerd is door alle Oud-Internationals maakt het shirt voor mij nog specialer. 
Meteen één van mijn meest waardevolle shirts...


Daarnaast heb ik 'n wedstrijdgedragen jubileumshirt van Park gekocht. Ji Sung Park is voor mij één van de beste spelers die het afgelopen decennium voor PSV heeft gespeeld: altijd 100% inzet en erg bescheiden ondanks zijn status. Dit shirt heeft wat vlekken, ruikt gebruikt, heeft ventilatiegaten aan de zijkant en is 'n maatje M...op zeker gedragen dus! Welke wedstrijd durf ik niet te zeggen,...maar wie weet wel in de wedstrijd hier op de foto ;)!