Nieuws

......en weer 'n 'lading' shirts erbij!

20-11-2014 20:31

De afgelopen tijd heb ik helaas geen tijd gehad om mijn website te beheren. Jammer, maar het mooie is wel dat ik nu meerdere nieuwe shirts tegelijk kan toevoegen aan m'n website. Van de shirts die ik de afgelopen maanden heb aangeschaft zijn er enkele het noemen zeker waard:

  • Ik heb het (andere) matchprepared shirt van Tyton van de 'Te leen' - wedstrijd op 20 oktober 2012 tegen Willem II weten te bemachtigen. Hoogstwaarschijnlijk nooit gedragen door 'Titi', maar wel een uniek shirt omdat er maar één van is gedrukt.
  • Een ander keepersshirt dat ik op de kop heb weten te tikken is een wedstrijdgedragen shirt van Stanley Menzo uit het seizoen 1995/ '96. Als ik aan Menzo bij PSV denk, denk ik eigenlijk alleen aan een gedenkwaardige Sinterklaasavond in 1995 waarin Menzo met een katachtige reflex de nul houdt 'uit' tegen Werder Bremen. na de 2-1 in Eindhoven bekert PSV door naar de kwartfinale....
  • Daarnaast heb ik ook een wedstrijdgedragen shirt van Kasper Bogelund aangekocht....een stille, maar onderschatte kracht, die stiekem toch bijna 100 wedstrijden in het PSV-shirt heeft gespeeld.
  • Van een oud lid van de technische staf, Erik ten Hag heb ik twee trainingsshirts weten te regelen.
    Ook een stille, onderschatte kracht. Inmiddels trainer van de jeugd van Bayern München.

En weer een matchworn shirt,....gedragen in de Champions League door Johan Vonlanthen

26-08-2014 21:45

Dat blijft toch het mooie van een verzameling: je kunt gewoon niet inschatten wanneer je je collectie uit kan breiden. Soms duurt het maanden voor je weer iets aan je collectie kunt toevoegen, en soms vind je ineens in korte tijd meerdere items. Het shirt van Gerets heb ik nog maar net vastgelegd op foto's en het volgende wedstrijdgedragen shirt meldt zich: een gedragen thuisshirt van Johan Vonlanthen! Op 2 november 2004 speelde PSV een thuiswedstrijd in de poulefase van de Champions League tegen Rosenborg BK. PSV zou deze pot winnen met 1-0 (doelpunt Beasley) en 8 minuten voor tijd viel Johan Vonlanthen in met dit shirt....

Ook al zit het PSV-embleem niet bij het hart, toch is dit naar mijn mening één van de mooiste shirts waar PSV ooit in gespeeld heeft. Misschien komt dat ook wel door de succesvolle periode waarin dit shirt gedragen is!

  

Weer twee aanwinsten: één erg bijzonder shirt.... en 'n leuk cadeautje van ONS PSV!

20-08-2014 20:47

MIjn verzameling is weer uitgebreid met twee shirts, eentje uit 1989/'90 en eentje uit 2014.

Het shirt uit 2014 is de fanversie van het nieuwe thuisshirt van PSV. Geen bijzonder shirt dus, maar het verhaal bij het shirt is wel leuk: ik heb dit shirt namelijk gekregen van ONS PSV als bedankje voor het meespelen in het introductiefilmpje voor het nieuwe thuis- en uitshirt waarin ik één van de hoofdrollen speelde.

Het resultaat van het dagje filmen kun je zien op youtu.be/1xHN8BHHyu4?list=UU_2ynsXrRrKP8zYrU7Hc06A .


Op het andere shirt, het shirt uit 1989/'90 ben ik erg trots, het is namelijk een MATCHWORN thuisshirt van de Leeuw van Vlaanderen, PSV'er van de eeuw, Erik Gerets. Dit unieke shirt behoort direct tot mijn meest waardevolle shirts.


Twee nieuwe aanwinsten: Europa League shirt Locadia + Keepersshirt Tyton Poolse nationale ploeg

03-01-2014 21:30

Vol tevredenheid heb ik weer twee fraaie shirts aan mijn collectie kunnen toevoegen:

Allereerst een matchworn/matchprepared gesigneerd Europa League thuisshirt van Jürgen Locadia van het seizoen 2012/2013. Ik vind Freo 'n prima sponsor voor PSV, maar zie ze liever niet op het PSV-shirt... en dat is nou het mooie aan shirts die gebruikt worden in Europa: geen Freo achterop!

 

Daarnaast ben ik in het bezit gekomen van 'n MW/matchprepared en gesigneerd keepersshirt van Przemysław Tytoń. Inmiddels mijn vierde shirt van deze onderschatte keeper. Dit shirt heeft Tyton hoogstwaarschijnlijk gedragen tijdens een van de oefenduels in mei 2012 in aanloop naar het EK in Polen en Oekraïne. Alhoewel ik uiteraard liever de gele versie had gehad die Tyton aanhad op het moment dat hij tegen Griekenland het veld in moest en als eerste actie direct een strafschop stopte ben ik ook erg blij met deze zwarte...wat mij betreft de enige juiste kleur voor 'n keepersshirt!  

 

Benchworn P. Tyton PSV - Willem II Eenmalig gedragen 'Te Leen' 20/10/2012

21-11-2013 22:01

...En mijn verzameling wordt weer wat uitgebreid met een bankgedragen gesigneerd keepersshirt van Tyton, inmiddels het derde wedstrijd- / bankgedragen shirt dat ik heb van deze sympathieke Pool. Om de nieuwe shirtsponsor Freo te promoten heeft PSV heeft op 20 oktober 2012 één wedstrijd gespeeld met 'Te Leen' achterop het shirt. In een knotsgekke wedstrijd nam Willem II brutaal de leiding en kwam zelfs op een 0-2 voorsprong. Uiteindelijk won PSV deze wedstrijd nog met 3-2 door een laat doelpunt van Tim Matavz. Tyton bekeek deze bijzondere wedstrijd vanaf de bank. 

Matchworn J.S. Park Europa League PSV-Ludogorets Razgrad PFC 19-09-2013 (0-2)

24-10-2013 18:50

Het is me gelukt om 'n wedstrijdgedragen Europees spelersshirt van PSV

van het lopende seizoen aan te schaffen...en wel van Ji-Sung Park, onze meest ervaren kracht. De wedstrijd op zich verliep behoorlijk dramatisch voor PSV (0-2 verlies), dat doet echter niets af aan het fraaie shirt.. zonder Freo op de achterkant! Ik ben dan ook erg gelukkig dat ik dit shirt aan mijn collectie toe heb kunnen voegen.

 

 

 

 

 

Benchworn keepersshirt Tyton voorronde CL PSV - AC Milan 20 augustus 2013 (1-1)

16-10-2013 19:56

Mijn laatste aanwinst heb ik bemachtigd via een charity uit Italië: het is het keepersshirt van Tyton waarmee hij op de bank heeft gezeten in de laatste voorronde van de Champions League tegen AC Milan. Een CL-badge én geen Freo achterop het shirt: UNIEK als je het mij vraagt!

<< 1 | 2