Twee unieke shirts van Waterreus erbij.. en nog drie PSV-shirts

09-07-2015 22:00

Hoogste tijd om weer enkele foto's te plaatsen van nieuwe shirts die ik heb weten te bemachtigen...

Enorm trots (& dankbaar) ben ik met twee gesigneerde shirts die ik van Ronald Waterreus heb gekregen. Het zijn unieke shirts, al is het alleen al omdat ze niet zijn voorzien van rugnummer 23: het rugnummer van zijn vroegere idool Michael Jordan. 

Het zijn twee shirts van twee verschillende testimonials voor Fernando Ricksen: de ene wedstrijd werd gespeeld op 25 januari 2014 in Ibrox, het stadion van de Glasgow Rangers. De andere testimonial werd gespeeld in Sittard op 25 mei 2015. Het unieke aan deze wedstrijd, en het shirt van Waterreus, is dat alle spelers van het Fernando Ricksen All Star Team rugnummer 2 droegen.. als eerbetoon aan Ricksen. In tegenstelling tot het rood/witte shirt van de testimonial in Glasgow is het zwarte shirt wedstrijdgedragen door Waterreus.

Daarnaast heb ik via een veiling voor GIRO 555 een wedstrijdgedragen (en gesigneerd) shirt gewonnen van Rai Vloet van afgelopen seizoen.
Tevens is aan mijn verzameling een MW shirt van de meest waardevolle PSV-speler van afgelopen seizoen toegevoegd, Luuk de Jong.  

Tot slot heb ik een (gesigneerd) Europa League shirt van Toivonen op de kop weten te tikken. Foto's van deze unieke shirts zijn te vinden onder het kopje 'shirts'.