Nieuws

Nieuwe foto's...'under construction'

29-04-2016 22:48

Afgelopen week heb ik nieuwe foto's gemaakt van mijn voetbalshirts. Ik hoop snel de nieuwe foto's met omschrijving op mijn website te kunnen plaatsen.. tot die tijd is de website 'under construction'.

 

Matchworn CL shirt Brenet

10-03-2016 23:35

..met trots presenteer ik weer een volgend geweldig shirt: het wedstrijdgedragen Champions League shirt van Joshua Brenet in de thuiswedstrijd tegen Manchester United. Met de hulp van 'n medeverzamelaar heb ik dit fantastische unieke shirt toe kunnen voegen aan mijn collectie. Sander bedankt!

Wedstrijdgedragen en gesigneerd shirt + (hand)schoenen van Jeroen Zoet

13-12-2015 22:00

...Wederom een enorm fraai shirt aan mijn verzameling kunnen toevoegen.. en in dit geval niet alleen 'n shirt, maar ook voetbal- en handschoenen van Jeroen Zoet! Ik heb deze schitterende items gewonnen bij een veiling van Football Maties.

Geweldig om aan de ene kant het goede doel te steunen, en aan de andere kant mijn collectie uit te breiden met onze nummer 1!

Twee unieke shirts van Waterreus erbij.. en nog drie PSV-shirts

09-07-2015 22:00

Hoogste tijd om weer enkele foto's te plaatsen van nieuwe shirts die ik heb weten te bemachtigen...

Enorm trots (& dankbaar) ben ik met twee gesigneerde shirts die ik van Ronald Waterreus heb gekregen. Het zijn unieke shirts, al is het alleen al omdat ze niet zijn voorzien van rugnummer 23: het rugnummer van zijn vroegere idool Michael Jordan. 

Het zijn twee shirts van twee verschillende testimonials voor Fernando Ricksen: de ene wedstrijd werd gespeeld op 25 januari 2014 in Ibrox, het stadion van de Glasgow Rangers. De andere testimonial werd gespeeld in Sittard op 25 mei 2015. Het unieke aan deze wedstrijd, en het shirt van Waterreus, is dat alle spelers van het Fernando Ricksen All Star Team rugnummer 2 droegen.. als eerbetoon aan Ricksen. In tegenstelling tot het rood/witte shirt van de testimonial in Glasgow is het zwarte shirt wedstrijdgedragen door Waterreus.

Daarnaast heb ik via een veiling voor GIRO 555 een wedstrijdgedragen (en gesigneerd) shirt gewonnen van Rai Vloet van afgelopen seizoen.
Tevens is aan mijn verzameling een MW shirt van de meest waardevolle PSV-speler van afgelopen seizoen toegevoegd, Luuk de Jong.  

Tot slot heb ik een (gesigneerd) Europa League shirt van Toivonen op de kop weten te tikken. Foto's van deze unieke shirts zijn te vinden onder het kopje 'shirts'.

 

PSV-zolder opgeknapt

07-04-2015 22:00

De afgelopen week heeft mijn PSV-zolder een opknapbeurt gekregen...Nieuw laagje verf, nieuwe vloerbedekking en wat plaats gemaakt voor de echte mooie PSV-spullen die ik heb. Mijn shirts heb ik netjes weg kunnen hangen en mijn andere PSV-attributen hebben een plaats op muur of in 'n vitrinekast gekregen. Ik ben erg tevreden met het resultaat...al kan er natuurlijk nog veel meer bij ;)!

 

Erg bijzonder wedstrijdgedragen shirt Numan en wedstrijdgedragen shirt Park

15-01-2015 19:41

In de eerste week van het nieuwe jaar heb ik meerdere shirts aan mijn collectie mogen toevoegen...Van twee ervan moet ik even tijd maken om ze op mijn website te zetten, ze zijn namelijk erg fraai!

Ik ben enorm trots op het shirt van Arthur Numan dat hij op 26 april 2013 gedragen heeft in de wedstrijd tussen SV Buitenboys en de Oud-Internationals ter nagedachtenis aan Richard Nieuwenhuizen. Een shirt van een gedenkwaardige wedstrijd, niet zozeer wat betreft de wedstrijd zelf, maar de aanleiding voor deze benefietwedstrijd. Dat het shirt ook nog gesigneerd is door alle Oud-Internationals maakt het shirt voor mij nog specialer. 
Meteen één van mijn meest waardevolle shirts...


Daarnaast heb ik 'n wedstrijdgedragen jubileumshirt van Park gekocht. Ji Sung Park is voor mij één van de beste spelers die het afgelopen decennium voor PSV heeft gespeeld: altijd 100% inzet en erg bescheiden ondanks zijn status. Dit shirt heeft wat vlekken, ruikt gebruikt, heeft ventilatiegaten aan de zijkant en is 'n maatje M...op zeker gedragen dus! Welke wedstrijd durf ik niet te zeggen,...maar wie weet wel in de wedstrijd hier op de foto ;)!Prima start van het nieuwe jaar....

14-01-2015 18:57

Voor mij (en mijn verzameling) is 2015 prima begonnen! Allereerst heb ik de PSV-spelers, leden van de technische staf & bestuursleden van dichtbij kunnen zien en spreken tijdens hun trainingskamp op Gran Canaria. Daarnaast heb ik 'n aantal erg fraaie shirts voor mijn verzameling kunnen bemachtigen. Hieronder een fotocompilatie van mijn ontmoeting met de PSV-selectie in Maspalomas..

Wedstrijdgedragen PSV-thuisshirt van Kevin Hofland

11-01-2015 21:00

Net voor kerst heb ik meegedaan aan een actie voor de Voedselbank Limburg, opgezet door oud - PSV-er (en momenteel jeugdtrainer) Kevin Hofland. Bij een donatie voor het goede doel zou je kans maken op 'n door Hofland gedragen en gesigneerd shirt. Totaal is er een mooi bedrag van € 500,-- opgehaald met de actie. Uiteindelijk heeft de zoon van Kevin mijn naam getrokken uit alle donateurs als winnaar en zo mocht ik - na kort persoonlijk contact met Kevin Hofland - een wedstrijdgedragen PSV-shirt ontvangen uit 2004 voorzien van zijn handtekening. Uiteraard erg trots dat ik dit shirt rechtstreeks van zo'n sympathieke oud - PSV-er heb mogen ontvangen...

 

 

1 | 2 >>